nedelja, 15. december 2019

PRIŠLO JE PISMO IZ DRUGEGA Č!SEM MISLILA: "KDO NEKI MI PIŠE?"
O, SAJ TO STE VI, DRUGI Č OD UČITELJICE URŠKE!


DRAGA MICI!
VŠEČ MI JE, DA SI TUDI TI MALO NAGAJIVA. A VEŠ, DA SEM TUDI JAZ MALO NAGAJIV? PRI TEBI MI JE VŠEČ, DA KRASIŠ STANOVANJE IN DA SVOJI SOŠOLKI POMAGAŠ S FRNIKOLAMI ZRAČUNAT RAČUNE. PA ŠE, DA SI ZELO SMEŠNA IN DA V UČILNICI VOZIŠ AVTO NA DALJINCA. VŠEČ MI JE, DA RADA SPIŠ S ŠIMNOM, DA RADA TELEFONIRAŠ, DA SE RADA ŠEMIŠ, SONČIŠ IN SE IGRAŠ V PESKOVNIKU. IN DA RADA KUHAŠ IN GREŠ RADA S ŠIMNOM V ŠOLO.
ADIJO, MICI!
BOR

MENI PA JE VŠEČ, DA BOSTA KMALU PRIŠLA BOŽIČEK IN  DEDEK MRAZ. PRINESLA MI BOSTA NOVE BATERIJE ZA AVTO NA DALJINSKO VODENJE. IN VELIKO ČOKOLADO. IN EN ŽVEČILNI GUMI.
UPAM, DA BOSTA TUDI TEBI KAJ PRINESLA!
ADIJO, BOR!

DRAGA MICI!
ŽELIM TI, DA BI BILA ŠE NAPREJ PRIJATELJICA S ŠIMNOM. TUDI JAZ SEM MALO NAGAJIV. JE LEPO V ŠOLI? ALI IMAŠ TUDI TI AVTO NA DALJINEC? VŠEČ MI JE, KO SI MALO NAGAJIVA POŠASTKA. 
POZDRAVLJAM TE,
LARS

SEVEDA BOM ŠE NAPREJ PRIJATELJICA S ŠIMNOM. SAJ ON JE MOJ NAJBOLJŠI PRIJATELJ! IMAM AVTO NA DALJINSKO VODENJE, SAMO BATERIJE SO CRKNILE. NO, NISO CRKNILE. UMRLE SO. NO, SAJ BATERIJE SPLOH NE UMREJO. IZRABILE SO SE, TO JE TISTO! VEŠ KAJ, LARS? LEPO JE BITI MALO NAGAJIV. ČISTO MALO, NE PREVEČ, HIHI!
POZDRAVLJAM TE,
MICI

DRAGA MICI!
ZELO SI SMEŠNA, PRIJAZNA IN ZELO DOBRO RAČUNAŠ. ZELO SE IMAM DOBRO V ŠOLI. ZELO SMO SE SMEJALI, KO SMO PREBRALI, DA SI DELALA KOLESA V PARKU. ALI IMAŠ DRUŽINO? ALI SI TUDI DOMA TAKO SMEŠNA KOT V ŠOLI?
LEP POZDRAV, 
EVA

DRAGA EVA!
ZELO SEM SE RAZVESELILA TVOJEGA PISMA. IN ZDAJ TI BOM ZELO HITRO ODGOVORILA NA VPRAŠANJA.
IMAM DRUŽINO. MOJA DRUŽINA ŠTEJE TRI ČLANE, TO SMO MAMA, ŠIMEN IN JAZ. ALI SEM DOMA SMEŠNA? SE TI ZDI, DA SEM SMEŠNA? MOJA DLAKA ŽE NI SMEŠNA. IN MOJI ZOBJE TUDI NISO SMEŠNI. TO SE TEBI SAMO TAKO ZDI, HIHI!
LEP POZDRAV,
MICI

DRAGA MICI!
ZELO SI SMEŠNA. ZELO SI NAGAJIVA. ZELO SE RADA IGRAŠ, RADA PIŠEŠ, RIŠEŠ, GOVORIŠ, IŠČEŠ, POMAGAŠ IN SE SKRIVAŠ. TUDI JAZ RADA PIŠEM, RAČUNAM IN USTVARJAM.
MORENA

DRAGA MORENA!
A VIDIŠ, ZELO SVA SI PODOBNI: TUID TI RADA PIŠEŠ, RAČUNAŠ IN USTVARJAŠ. KO PRIDEM JUTRI IZ ŠOLE, BOM USTVARILA NAJLEPŠE PRAZNIČNE VOŠČILNICE. MAMA SE NE SME JEZITI, ČE BOSTA MIZA IN TLA V KUHINJI NAMAZANI Z LEPILOM IN Z BLEŠČICAMI. SAJ MOGOČE MI BO PA ŠIMEN POMAGAL POSPRAVITI IN BO VSE LEPO IN PRAV, KO SE BO MAMA VRNILA IZ SLUŽBE.
MICI

Melissa & Doug Scissor Skills Activity Book (Animal & People Play Set, Pair of Child-Safe Scissors Included, 20 Pages)

DRAGA MICI!
RADI TE IMAMO. TI SI NAJBOLJŠA NA SVETU. RADA SE UČIŠ Z DRUGIMI UČENCI. VSI TE IMAJO RADI.
ARNEL

DRAGI ARNEL!
A VEŠ, DA MI JE POSTALO TOPLO PRI SRCU, KO SEM PREBRALA TVOJE PISMO. MISLIM, DA SI TUDI TI ZELO V REDU FANT. BODI TAKO PRIJAZEN ŠE NAPREJ!
MICI

DRAGA MICI!
ŽELIM TI LEP DAN. KAJ PA DELAŠ V ŠOLI? ALI IMAŠ V ŠOLI PRIJAZNO UČITELJICO? KATERA JE TVOJA NAJLJUBŠA ŽIVAL? MOJA NAJLJUBŠA ŽIVAL JE VEVERICA!
LEP POZDRAV,
ANA

DRAGA ANA!
V ŠOLI SE UČIM. AMPAK SAMO MED POUKOM. MED ODMORI SE IGRAM S SOŠOLCI ALI PA STEČEM PO HODNIKU DO STRANIŠČA IN NAZAJ. MOJA UČITELJICA MINKA JE ZELO PRIJAZNA UČITELJICA. SKORAJ TAKO PRIJAZNA KOT VAŠA URŠKA. MOJA NAJLJUBŠA ŽIVAL JE MEDVED. ALI PA MUCA. MOGOČE PA NOSOROG. ALI LEV. JOJ! NE MOREM SE ODLOČITI! VSE ŽIVALI IMAM RADA. RAZEN KOMARJEV.
LEP POZDRAV,
MICI


Related image


DRAGA MICI. IME MI JE LENART. RADA IMAŠ ŠIMNA. RADA KUHAŠ, RADA LEPIŠ Z LEPILOM, RADA SE KOPAŠ. RADA USTVARJAŠ, RADA DOBRO JEŠ, RADA TELEFONIRAŠ. ALI SE IMAŠ DOBRO V ŠOLI? IMAŠ RADA ČRKOVANJE? JAZ IMAM DOMA RUBIKOVO KOCKO. 
TVOJE ZGODBE SO NAJBOLJŠE!
LENART

DRAGI LENART!
IME MI JE MICI IN MARSIKAJ RADA POČNEM. ZELO SE VESELIM, KER BOMO DOMA KMALU KRASILI JELKO.
Č-R-K-O-V-A-N-J-A  NE MARAM PREVEČ. RAJE IMAM MATEMATIKO.
DOMA IMAM ŠIMNA. ŠIMEN PA IMA RUBIKOVO KOCKO.
ME VESELI, DA SI MI PISAL!
MICIDRAGA MICI!
VŠEČ SO MI TVOJE IGRICE. PREOBLAČIŠ SE V ŠPORTNO OPREMO, RAČUNAŠ S FRNIKOLAMI IN SE POKRIVAŠ S KNJIGO. VOZILA SI AVTO POD MIZO IN SE IGRALA Z DINOZAVRI. PRIŠLA SI PRVIČ V ŠOLO. NAREDILA SI STOJO IN SE UREZALA. 
EDIS

DRAGI EDIS!
VSE JE RES, KAR SI NAPISAL! TUDI TI SI NEKOČ PRIŠEL PRVIČ V ŠOLO. IN MORDA SE TUDI TI IGRAŠ Z DINOZAVRI. TVOJI UČITELJICI JE IME URŠKA, MOJI PA MINKA. A VEŠ, DA ZNAM NAREDITI PREVAL NAPREJ IN NAZAJ?
LEPO TE POZDRAVLJA MICI.

DRAGA POŠAST MICI!
ZELO SI MI VŠEČ. TAKŠNE MICI, KOT SI TI, NISEM ŠE NIKOLI VIDELA. NAJBOLJ SEM SE SMEJALA, KO SI DOMA RAZGRAJALA IN RAZMETAVALA. KOLIKO SI STARA? JAZ SEM STARA 7 LET. KAJ PA TI? ALI VEŠ, KOLIKO ZOB IMAŠ? MENI SE ZDI, DA 100. ZELO RADA IGRAM KLAVIR. ZELO RADA IMAM TUDI HARFO. MICI, TAKO SI MI VŠEČ! VŠEČ MI JE BILO, KO SI S SVOJIM AVTOMOBILČKOM DIRKALA PO RAZREDU.
EVELIN

DRAGA POŠAST EVELIN!
ZELO SI MI VŠEČ, KER ZNAŠ IGRATI KLAVIR.
KOLIKO SEM STARA? ZDI SE MI, DA SEM STARA OSEM LET. IN ZDI SE MI, DA IMAM V USTIH
SEDEMINOSEMDESET ZOB!
KO BOM VELIKA, BOM MOGOČE IGRALA KONTRABAS. MOGOČE PA BOM VOZILA AVTOBUS.
LEPO TE POZDRAVLJAM!
MICI

DRAGA MICI!
MENI JE V ŠOLI NAJLJUBŠA MATEMATIKA, KO PIŠEMO RAČUNE. ZELO SO MI VŠEČ RAČUNI IN KO PIŠEMO V ZVEZEK ZA ČRKE. MOJA PRVA IGRAČA JE BILA BARBAPAPA. BILA JE ROZA BARVE. KATERA BARVA TI JE NAJLJUBŠA? KATERI OKUS SLADOLEDA TI JE NAJLJUBŠI?
LEP POZDRAV, 
TISA

DRAGA TISA!
MENI SO V ŠOLI NAJBOLJ VŠEČ ODMORI. TUDI MATEMATIKA MI JE VŠEČ. KAJ? BARBAPAPO IMAŠ? ALI JE ŽIVA?
MOJA NAJLJUBŠA BARVA JE MODRA, MODRA KOT MORJE IN MODRA KOT NEBO. VSI OKUSI SLADOLEDA SO MI VŠEČ. VČASIH IMAM RAJE VANILIJO IN ČOKOLADO, VČASIH PA SO MI BOLJ VŠEČ SADNI OKUSI.
LEP POZDRAV,
MICI

DRAGA MICI!
VŠEČ MI JE, KER SI POREDNA TAKO KOT JAZ. PA TUDI, DA SI TAKO PRIJAZNA. IN ZELO IMAŠ RADA MATEMATIKO. HVALA. RADA SE KOPAŠ, TAKO KOT JAZ.
ARNE

DRAGI ARNE!
ČE BI MIDVA HODILA V ISTI RAZRED, BI BILA ZAGOTOVO PRIJATELJA, KER SVA OBA MAJČKENO POREDNA.
KOPAM SE PA NEZNANSKO RADA! V DOMAČI BANJI, ŠE RAJE V BAZENU IN NAJRAJE V MORJU!
MICI

DRAGA MICI!
TI SI MOJA NAJBOLJŠA POŠAST! UPAM, DA NAS KAJ PRIDEŠ OBISKAT. JAZ SEM TUDI VČASIH POREDEN. LEPA POŠAST SI IN TUDI NAGAJIVA. TAKO LUŠTKAN OBRAZ IMAŠ. VEM, DA NISI VEDNO NAGAJIVA. ZANIMA ME, KDAJ GREŠ SPAT, KDAJ GREŠ IZ ŠOLE, KDAJ GREŠ V ŠOLO, KOLIKO SI STARA, KOLIKO ČASA NA DAN BEREŠ IN KOLIKO ČASA SI UMIVAŠ ZOBE.
POZDRAV, 
LAN

DRAGI LAN!
ME VESELI, DA SEM TVOJA NAJBOLJŠA POŠAST. NA OBISK VERJETNO NE BOM MOGLA PRITI, KER ME UČITELJICA MINKA NE BO PUSTILA IZ ŠOLE.
VČASIH NAGAJAM, SEVEDA. IN VČASIH
NE NAGAJAM.
SPAT HODIM OB POL DEVETIH IN V POSTELJI ŠE LAHKO MALO BEREM. VSTANEM OB SEDMIH. ZBUDI ME ŠIMEN. OB POL OSMIH GREVA SKUPAJ V ŠOLO. POPOLDNE POČAKAM V PODALJŠANEM BIVANJU, DA ME PRIDE ISKAT.
VSAK DAN PREBEREM ENO ALI DVE STRANI V BERILU. TO JE ZA VAJO. ZA ZABAVO PA BEREM ASTERIKSA IN ARIOLA IN ZGODBE O FRANCU.
KER IMAM SEDEMINOSEMDESET ZOB, SI JIH UMIVAM PRIBLIŽNO DVAJSET MINUT.
POZDRAV,
MICI
OralB_DESIGNRULZ

DRAGA MICI,
ŽELIM TI DOBRE PRIJATELJE! JAZ SEM TUDI NAREDILA KAKŠNO STVAR KOT TI. JAZ SEM POLEPILA CELO SOBO. RAZBILA SEM KROŽNIKE. MICI, ZELO JE BILO SMEŠNO, KO SI DALA IZ TORBE AVTOMOBILČEK, VZELA DALJINCA IN GA VOZILA NAOKOLI IN TI GA JE VZELA UČITELJICA MINKA. 
LEPO TE POZDRAVLJA IZ ŠOLE
JUŠA

DRAGA JUŠA!
TUDI JAZ ŽELIM TEBI DOBRE PRIJATELJE IN PRIJATELJICE! AH, LJUDJE IN POŠASTI MORAMO BITI KDAJ TUDI POREDNI. Z AVTOMOBILČKOM SEM SE MED POUKOM IGRALA ZATO, KER MI JE BILO DOLGČAS. NALOGE SO BILE ČISTO PRELAHKE!
SAJ ZDAJ GOSPA MINKA ŽE VE, DA MI MORA DATI TEŽJE NALOGE IN POTEM PRIDNO RAČUNAM.
LEP POZDRAV IZ ŠOLE
MICI

DRAGA MICI!
PRI TEBI MI JE VŠEČ, KER SI ZELO IGRIVA IN PRIJAZNA. ZANIMA ME, ČE TI JE VŠEČ V ŠOLI. MENI JE. VŠEČ MI JE, KO IMAMO SLOVENŠČINO. KAJ PA TEBI? VŠEČ MI JE, KO IMAMO LIKOVNO. JE TEBI TUDI?
LEPO TE POZDRAVLJA
IZA.

DRAGA IZA!
V ŠOLI MI JE ZELO VŠEČ. PRI SLOVENŠČINI SO MI VŠEČ PRAVLJICE. MOJA PISAVA PA NI TAKO LEPA.
RADA IMAM MATEMATIKO. IN RADA POJEM, ČEPRAV NAROBE.
LIKOVNA UMETNOST MI JE VŠEČ, A VELIKOKRAT SE MI SLIKE POPACKAJO ALI POKVARIJO. UČITELJICA PRAVI, DA SO TUDI MOJE SLIKE LEPE IN DA SEM SE POTRUDILA.
LEPO SE IMEJ!
MICI

Related image

DRAGA MICI!
VŠEČ MI JE, DA SI ŽIVAHNA. VŠEČ MI JE, KER SI PRIDNA V ŠOLI IN V RAZREDU. PRI TEBI MI JE VŠEČ, KER SI ROZA BARVE. KATERA BARVA JE PA TEBI VŠEČ? MENI SO VŠEČ KIKLICE IN ŠPANGICE. SO TEBI TUDI VŠEČ TAKE STVARI?
LEP POZDRAV, 
AJDA

DRAGA AJDA!
TUDI MENI SO VŠEČ KIKLICE IN ŠPANGICE. UČITELJICA MINKA PRAVI, DA SE KIKLICAM REČE KRILA IN ŠPANGICAM LASNICE. TEH ČUDNIH BESED NISEM ŠE NIKOLI SLIŠALA! IN KADAR JE ZA MALICO GRES, REČE, DA JE ZA MALICO MLEČNI ZDROB. KAKŠNE ČUDNE BESEDE! V ŠOLI PA RES VEDNO IZVEM KAJ NOVEGA! NA PRIMER, DA SE NE REČE ŠEFLA, TEMVEČ ZAJEMALKA. ČUDNO, ČUDNO, KAJNE, DRAGA AJDA!
LEPO SE IMEJ!
MICI

DRAGA POŠAST MICI!
ZELO IMAM RADA MATEMATIKO IN ZNAM ŽE ENICE, DESETICE, STOTICE IN TISOČICE. JIH ZNAŠ TUDI TI? ZANIMA ME, S KOM SEDIŠ. JAZ SEDIM Z ARNETOM. VŠEČ MI JE, KAKO SI VEDNO IZMISLIŠ NEKAJ ZABAVNEGA. JAZ IMAM OGROMNO PLIŠASTO KOALO. JO IMAŠ TUDI TI?
LEP POZDRAV,
ZALA

DRAGA ZALA!
NIMAM OGROMNE PLIŠASTE KOALE. NITI NIMAM OGROMNEGA PLIŠASTEGA DINOZAVRA. POZNAM TISOČICE IN ENICE IN TRALALICE. TO JE TAKO: ČE NE ZNAŠ IZRAČUNATI, REČEŠ: TRALALA!
V ŠOLI SEDIM ZRAVEN ANŽETA. ZELO DOBRO BEREM IN VČASIH POMAGAM ANŽETU.
PAPA!
MICI

DRAGA MICI!
ALI VEŠ, DA SEM VERJETNO POREDEN KOT TI? JE RES, DA SI SE OBEŠALA NA MIZO IN SE DELALA, DA SI ZVONEC? TA ZVONEC MI JE TAKO SMEŠEN! RAD BI VEDEL, ČE JE TO RES.
VID TE LEPO POZDRAVLJA.

DRAGI VID!
NE VERJAMEM, DA SI TAKO POREDEN KOT JAZ!
RES SEM SE OBESILA NA ROB MIZE IN BILA VISIBABA. TO JE ZVONČEK PO BOSANSKO. TO NI ZVONČEK, KI ZVONI. TO JE  ZVONČEK, KI SPOMLADI ZRASTE NA ROBU GOZDA.
VSE JE RES, KAR PIŠE O MENI. ČASTNA POŠASTNA!!!
OBJEM,
MICI

DRAGA MICI!
ZELO SI ZABAVNA. JAZ SEM UŠPIČILA ŽE TUDI VELIKO NEUMNOSTI. ŽELIM TI, DA BI BILA BOLJ PAMETNA. RADA DELAM V SPOZNAVANJE OKOLJA. RADA BARVAM. BRALI SMO ZGODBICE O TEBI. VČASIH NAREDIŠ TUDI ZELO SMEŠNO NEUMOST. VČASIH JE NAŠA UČITELJICA HUDA. VČASIH LAHKO GLEDAMO SKOZI OKNO. KAKŠNO OKNO IMAŠ PA TI?
LEP POZDRAV,
ZOJA

DRAGA ZOJA!
TUDI NAŠA UČITELJICA MINKA JE KDAJ HUDA. ČE MED ODMOROM PREVEČ NORIMO. ALI ČE SE PREPRIVAMO, KO SE POSTAVLJAMO V KOLONO.
RAVNO DANES SMO GLEDALI SKOZI OKNO. ČAKALI SMO, DA ZAČNE SNEŽITI. TAKO TEŽKO ŽE ČAKAMO NA SNEG!
OKNA NAŠE UČILNICE GLEDAJO NA CESTO IN MIMO VOZIJO AVTOMOBILI.
LEP POZDRAV,
MICI

DRAGA MICI!
TAKO SMEŠNE ZGODBE ŠE NISEM BRAL. BILA JE ZELO SMEŠNA! NISEM ŠE VIDEL TAKO NAGAJIVE POŠASTI, A MOJA UČITELJICA JE TUDI ZELO NAGAJIVA! MOJA NAJLJUBŠA HRANA JE PICA IN RAD IMAM SLADOLED. VŠEČ MI JE ZELENA BARVA. KATERA JE PA TVOJA NAJLJUBŠA HRANA? IN KATERA BARVA TI JE VŠEČ?
LEPO TE POZDRAVLJA DAN.

DRAGI DAN!
MOJA NAJLJUBŠA BARVA JE MODRA, ČEPRAV SEM JAZ SAMA ROŽNATE BARVE. MORDA BOM POSTALA MODRA, KO ZRASTEM. MOJE NAJLJUBŠE JEDI SO ŠTRUDELJ JABOLČNI ZAVITEK IN KISLA REPA IN KAŠA IN VSE, KAR SKUHAJO KUHARICE V ŠOLI IN ŠE SLADOLED.
MICI

DRAGA MICI!
RADA BI, DA BI PREBRALA VELIKO TVOJIH ZGODB. NAJBOLJŠI POUK MI JE PRI MATEMATIKI. KAJ PA TI NAJRAJE DELAŠ V ŠOLI? MICI, TVOJE ZGODBE SO MI ZELO ZANIMIVE. PA ŠE KAKO SO MI VŠEČ! UPAM, DA SE NE IGRAŠ, AMPAK DELAŠ. MENI JE BILA TISTA ZGODBA VŠEČ, KO SI VOZILA AVTO NA DALJINCA. 
MENI SE JE ZGODILO NEKAJ SMEŠNEGA. ENKRAT SEM UKRADLA PONOČI BONBON, KO STA OČI IN MAMI ŽE SPALA. MICI, SI TUDI TI KDAJ UKRADLA BONBON PONOČI? 
VIDIM, DA ZELO DOBRO JEŠ. IN VIDIM, DA ZELO RADA KUHAŠ.
TVOJA EMA

DRAGA MOJA EMA!
V ŠOLI SE VSAK DAN TOLIKO ZGODI, DA BODO ZAGOTOVO NAPISANE ŠE NOVE ZGODBE O MENI. BOM REKLA MAJDI, TISTI GOSPE MAJDI KOREN, KI MOJE DOGODIVŠČINE ZAPIŠE NA RAČUNALNIK, NAJ HITRO ZAPIŠE NAJNOVEJŠE DOGODIVŠČINE.
NE, ŠE NIKOLI NISEM PONOČI UKRADLA BONBONA. UKRADLA SEM GA PODNEVI, KO JE ŠLA MAMA V SLUŽBO. MOGOČE GA SPLOH NISEM UKRADLA. SAJ JE BIL NA MIZI V POSODICI Z DRUGIMI BONBONI. KAR VZELA SEM GA, ODVILA PAPIRČEK IN GA VTAKNILA V USTA.
PAPA
MICI

DRAGA MICI!
RES SI NAGAJIVA IN TEČNA IN DOBRA V MATEMATIKI. MICI, ZAKAJ SI TAKO VIJOLIČNA? MICI, VČASIH RES GRDO GLEDAŠ.
S SPOŠTOVANJEM, 
ADIN

SPOŠTOVANI GOSPOD ADIN!
KDO JE VIJOLIČEN? JAZ ŽE NE! KAJ NE VIDIŠ, DA SEM ROŽNATE BARVE?
GRDO GLEDAM TAKRAT, KO ME KDO RAZJEZI. ALI KO SEM ŽALOSTNA. IMAM TE RADA!
MICI

Image result for PINK CIRCLE                    Image result for PURPLE WATERCOLOR CIRCLE

ROŽNATA BARVA               VIJOLIČNA BARVADRAGA MICI!
ZELO DOBRE ZAMISLI IMAŠ, RECIMO RAČUNANJE S FRNIKOLAMI. ALI SE IMAŠ DOBRO DOMA IN V ŠOLI? ZELO RAD SMUČAM, KOLESARIM, IGRAM NOGOMET IN SE POTAPLJAM. KAJ PA TI? KATERI ŠPORT IMAŠ TI RADA?
IZAK

DRAGI IZAK!
NAJRAJE IMAM SKOKE S KAVČA, DIRKO PO ŠOLSKEM HODNIKU IN VOŽNJO Z DVIGALOM. TUDI POTAPLJAM SE RADA. A VEŠ, KOLIKO RIB SEM ŽE VIDELA POD VODO? NAJMANJ TISOČ!
MICI


DRAGA MICI!
ŽELIM BITI TAKA KOT TI! ŽELIM TI VELIKO PRIJATELJEV! JAZ SEM STARŠEMA DALA V POSTELJO IGRAČE. IN SESTRI SEM POLEPILA SOBO. SI TI ŽE JAHALA KONJA? ALI RADA POSPRAVLJAŠ? ALI JE TVOJA UČITELJICA PRIJAZNA?
BRINA

DRAGA BRINA!
JOJ, ČE BOŠ TAKA KOT JAZ, POTEM BOVA PA DVE MICI! O, KAKO STA BILA STARŠA VESELA, KO STA ZVEČER LEGLA MED BARBIKE IN LEGO KOCKE!
NE, NISEM ŠE JAHALA KONJA. BOJIM SE GA. ZELO VELIK JE!
NE, NE POSPRAVLJAM PREVEČ RADA.
DA, MOJA UČITELJICA JE ZELO PRIJAZNA. RAZEN, KADAR NI.
LEPO SE IMEJ!
MICI

DRAGA MICI!
VŠEČ MI JE, DA SI PRIJAZNA. MENI JE TUDI VŠEČ, DA SE GUGAM POD MIZO. ŽELIM TI VSE LEPE TRENUTKE S ŠIMNOM. MENI JE NAJBOLJ VŠEČ SLOVENŠČINA, LIKOVNA IN RAČUNI. MICI, KAJ JE PA TEBI VŠEČ? JE MATEMATIKA ALI KAJ DRUGEGA? SE SPOMNIŠ, KO SI SE GUGALA? JAZ BI SE TUDI. OH, IN ŠE NEKAJ: JAZ SEM DOBILA NOVO IGRAČO, KI HODI. IMAŠ RADA JAGODNI SLADOLED? 

SAMEYA

DRAGA SAMEYA!
HVALA TI ZA LEPO PISMO. Z VESELJEM ŠE BOM ŠE VELIKOKRAT IGRALA S ŠIMNOM. IN KADAR BO ZUNAJ NEVIHTA IN BO GRMELO, SE BOM STISNILA K NJEMU IN TRDNO ZAPRLA OČI.
V ŠOLI MI JE VSE VŠEČ, VSI PREDMETI. ŠE BOLJ SO MI VŠEČ SOŠOLCI IN SOŠOLKE, KER SE LAHKO POGOVARJAMO IN IGRAMO.
VSE VRSTE SLADOLEDA IMAM RADA, TUDI JAGODNEGA.
PAPA!
MICI

Ni komentarjev:

Objavite komentar